Race remblokken

Race remblokken

Race Remblokken

De race remblokken van Brembo en SBS hebben enkele kenmerken die hen onderscheiden ten opzichte van de ''normale'' straat remblokken.

Hoge wrijvingscoëfficiënt: Race remblokken hebben een hogere wrijvingscoëfficiënt dan standaard remblokken. Dit betekent dat ze meer wrijving kunnen genereren en dus beter in staat zijn om de motor te vertragen.

Hittebestendigheid: Omdat race remblokken bedoeld zijn voor gebruik op het circuit, moeten ze bestand zijn tegen hoge temperaturen.

Gedrag: De gesinterde race remblokken hebben een enorme ''bite'' wat voor veel rijders prettig is. Carbon remblokken hebben over het algemeen minder ''bite'' maar zijn progressief dus vertragen meer na mate er warmte ontstaat.

Voordelen van Race Remblokken

Het gebruik van race remblokken biedt verschillende voordelen voor circuitgebruik, waaronder:

Remprestaties: Race remblokken leveren optimale remprestaties. Ze zijn beter in staat om de motor te vertragen, wat essentieel is voor circuitgebruik.

Mindere fading: Fading treedt op wanneer de remprestaties afnemen als gevolg van oververhitting. Race remblokken hebben een betere hittebestendigheid dan standaard remblokken, waardoor ze minder snel last hebben van verglazing.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!