Hendel Protectie

Hendel Protectie

Evo rem en koppelingshevel protectie

In 2013 bracht Bonamici Racing zijn eerste hendelbeschermer op de markt, volledig gemaakt van billet aluminium, een product dat voorbestemd is om normen te stellen en dat in de loop der jaren talloze imitatiepogingen heeft ondergaan.

Na 10 jaar drukt Bonamici Racing een nieuw concept van hendelbeschermer uit. Door een natuurlijke evolutie van het product wordt het vanuit alle gezichtspunten verbeterd en geperfectioneerd. Het lagere gewicht en de hoge structurele stijfheid markeren een nieuw hoogtepunt voor de productcategorie.

Deze resultaten zijn verkregen dankzij een zorgvuldig ontwerp en het gebruik van speciale aluminiumlegeringen voor luchtvaartgebruik met gecertificeerde kwaliteit, samen met solide bewerking met CNC-machines van de nieuwste generatie.

Een zorgvuldig ergonomisch onderzoek maakt het product veilig tijdens gebruik, het specifieke profiel van de hendelbeschermer minimaliseert het risico dat wordt gelopen tijdens een mogelijke val, waardoor de hand gemakkelijk kan worden losgelaten

Voor bevestiging zijn er verschillende soorten adapters met titanium schroeven beschikbaar, zo ontworpen dat de afstand tot de hendel kan worden aangepast met een bereik van +10 mm -10 mm.

Het gehele oppervlak is geanodiseerd, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit alles geeft leven aan een hendelbeschermer met ronde en opvallende vormen, met minimale aerodynamische weerstand verkregen door het gebruik van vloeistofdynamica-simulatiesoftware.

Een designproduct met volledig respect voor de echte “Made in Italy”-traditie.

Carbon rem en koppelingshevel protectie

Dit nieuwe specifieke ontwerp is in detail bestudeerd door middel van aerodynamica en vloeistofdynamica-studies om de luchtdruk op zowel de hendelbeschermer zelf als op het rem hevel bij hoge snelheden te verminderen.

Het nieuwe ontwerp van de remhendelbeschermer is gemaakt om een brede beweging van de hand en pols in de verschillende rijfasen te bevorderen en ook om het snel loslaten van de hand bij een val of ongeval te vergemakkelijken.

Naast dat het een fundamenteel element is voor de veiligheid, is de Bonamici Racing carbon remprotector een echt designobject dat de fiets een zeer mooie en sportieve uitstraling geeft.

De bijzonderheid van de nieuwe carbon hendelbeschermer is dat deze wordt geleverd met een titanium schroef en dat het mogelijk is om de positie ervan zowel in de lengteas als in de dwarsas aan te passen dankzij een nieuw systeem dat tussen het stuur en de hendelbeschermer zelf is gemonteerd.

De nieuwe carbon hendelbeschermer is uitgerust met een ADL16_C-adapter, perfect voor Bonamici Racing-sturen. Voor ander gebruik raden wij u aan de adapterlijst te raadplegen en de meest geschikte voor uw motormodel te vinden.

Adapters los bij bestellen!

Let op:

  • Zorg ervoor dat alle schroeven en bouten degelijk vastgezet zijn. Maak gebruik van een niet-permanent borgmiddel.
  • De installatie van onderdelen dient uitgevoerd te worden door professionals.
  • Alle Bonamici Racing producten zijn ontworpen voor gebruik op een gesloten omloop / circuit (geen openbare weg).
  • Na elke impact dient een betrokken onderdeel vervangen te worden.
  • Het is verplicht na elke sessie de schroeven en bouten te controleren.
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!