Remhevels & Koppelingshevels

Remhevels & Koppelingshevels

Remhevels en koppelingshevels zijn onmisbare onderdelen voor een goed functionerende motor. Deze eenvoudige uitziende onderdelen spelen een cruciale rol in het bepalen van de rijervaring. Deze hendels zijn namelijk het beginpunt tussen remmen en versnellen. De aanpassing van rem- & koppelingshevels zijn niet alleen een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar ook van ergonomie en prestaties.

Naast functionaliteit voegen aangepaste remhevels ook een esthetisch element toe aan de motor. Remhevels en koppelingshevels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen waardoor je de look kunt creëren die je voor jouw motor wil.

Remhevels

De remmen zijn één van de belangrijkste onderdelen van de motor. De remmen voorkomen dat je met te veel snelheid een bocht ingaat en zijn daarom ook van levensbelang. Om deze reden is het hebben van een goede remhendel geen overbodige luxe.

Zorg er dan ook voor dat de remhevel goed is afgestemd op jouw hand en grijpafstand. Om dit voor elkaar te krijgen kun je kiezen voor een verstelbare remhevel. Dit zorgt voor een comfortabelere grip en verbetert de algehele controle over de remmen. Daarnaast stellen verstelbare remhevels rijders in staat om de gevoeligheid van het remsysteem aan te passen aan hun rijstijl, wat vooral handig is bij sportief of off-road rijden.

Koppelingshevels

Aan de linkerkant van het stuur vind je de koppelingshevel of koppelingshendel. Met deze hendel wordt de druk van de koppelingsplaat afgehaald, waardoor de bestuurder soepel tussen verschillende versnellingen kan schakelen zonder de motor te hoeven te stoppen.

Verstelbare koppelingshevels bieden rijders de mogelijkheid om de positie van de hevel aan te passen aan hun voorkeur en handgrootte, waardoor de bediening van de koppeling comfortabeler wordt. Hierdoor krijg je als motorrijder een nauwkeurige controle over het schakelproces en draagt hiermee bij aan een soepele en gepersonaliseerde rijervaring.

Remhevels of koppelingshevel kopen?

Onze remhevels en koppelingshevels zijn van hoge kwaliteit materialen en merken zoals PP Tuning. Deze remhendels en koppelingshendels hebben over het algemeen een sportieve uitstraling en zijn bij uitstek geschikt voor race- en sportmotoren. Daarnaast zijn de hendels ook verkrijgbaar in verschillende kleuren passend bij jouw motor. Bij Hvmparts ben je daarom ook aan het juiste adres om je remhevel of koppelingshevel te kopen!

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!