Vervangingsruiten - Windschermen

Vervangingsruiten - Windschermen voor optimaal rijcomfort

Elke motorrijder wil de rijwind voelen! Maar het kan natuurlijk onaangenaam of zelfs tot een probleem worden als u ‘iets’ sneller rijdt dan normaal. Denk aan het circuit, de Autosnelweg of gewoon een normale snelle rit bij slecht weer. Daarom bieden we bij Hvmparts uitstekende windschermen voor uw motor. En omdat het perfecte windscherm een kwestie is van zoeken, hebben we veel keus. De optimale windbescherming verschilt immers per motorrijder en is afhankelijk van diverse factoren. Zoals uw lengte, de manier waarop u zit, de afstand tussen het hoofd en het windscherm, noem maar op,

De Windscherm beschermt elke motor en elke motorrijder tegen wind, vuil en insecten. Ze bieden rijcomfort en passen zich goed aan bij het ontwerp van je motorfiets. De windschermen in ons aanbod zijn gecertificeerd en goedgekeurd door de Duitse TÜV en je kunt ze eenvoudig installeren. Uiteraard bieden we een breed scala aan kleuren en stijlen. Kortom, je vindt ongetwijfeld het juiste windscherm in ons aanbod.

Ook voor racemotor en Custom-Naked Motor. 

Met onze accessoires kunt u de motor aanpassen aan uw eigen voorkeur wens.
U kunt kiezen tussen verschillende merken en ontwerpen:

Originele windschermen, Standaard windschermen, Raceschermen, Vario-schermen, Touringschermen, Cockpitschermen of Spoilerschermen: we bieden een breed scala aan Windschermen, ook voor Custom-motoren. Zo absorbeert het Puig Double Bubble-windscherm de trillingen tijdens snel rijden. Ook vermindert dit scherm het effect van de luchtstroom op de motorrijder. Het Vario Touring-windscherm kan worden aangepast aan de behoeften van de rijder om zo de lawaai en turbulentie fors te verminderen. En het Airflow-spoilerwindscherm helpt de motorrijder om de beste aerodynamische bescherming te vinden en het zicht te verbeteren, zelfs in de regen.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!