Clip-ons

Clip-ons

Upgrade uw motorfiets met het hoogwaardige clip-on stuur van Bonamici

Deze Clip-Ons zijn door Bonamici ontworpen om op voorvorkpoten met verschillende diameters te monteren, zodat u uw Clip-Ons op uw circuitmotor eenvoudig kunt upgraden en vervangen.

Deze Clip-Ons zijn vervaardigd uit Billet Aluminium met behulp van CNC-bewerking om ervoor te zorgen dat elke clip-on een nauwkeurige pasvorm heeft en vervolgens behandeld met een oppervlakte-anodisatie om een ​​lange levensduur te garanderen.

Bonamici heeft deze Clip-Ons ontworpen om perfect te zijn voor sportief rijden, of je nu op de baan bent of een snelle wegrijder, zodat je er zeker van kunt zijn dat je onder alle weersomstandigheden het beste gevoel krijgt met dit Clip-On-stuur.

Deze Clip-Ons zijn verkrijgbaar in verschillende opties, zoals Diameter en Positie.

De Diameter verwijst naar de compatibiliteit van de Clip-Ons en de Positie verwijst naar een standaardpositie of verhoogde positie van de Clip-Ons.

De Verhoogde Clip-Ons zijn 15 mm hoger dan Standaard.

Mocht je bij een crash op zoek zijn naar vervangende clip-ons buizen, dan biedt Bonamici specifieke vervangende buizen voor deze Clip-Ons aan. Bij de het desbetreffende product zit een bestand met de benodigde clip-on buis.

BELANGRIJKE INFORMATIE: Als u dit Clip-On-stuur voor een Panigale 1199 S of Panigale V4 aanschaft, worden deze Clip-Ons geleverd met de vereiste stuurdempermontagebeugel.

BELANGRIJKE INFORMATIE: Als u de diameter van 55 mm voor de BMW S1000RR koopt, let dan op; dat u bij de verhoogde clipons de OEM drievoudige klem moet gebruiken.

Als u de SM55B monteert, moet u de Bonamici Triple Clamp speciaal voor de M1000RR aanschaffen.

Let op:

  • Zorg ervoor dat alle schroeven en bouten degelijk vastgezet zijn. Maak gebruik van een niet-permanent borgmiddel.
  • De installatie van onderdelen dient uitgevoerd te worden door professionals.
  • Alle Bonamici Racing producten zijn ontworpen voor gebruik op een gesloten omloop / circuit (geen openbare weg).
  • Na elke impact dient een betrokken onderdeel vervangen te worden.
  • Het is verplicht na elke sessie de schroeven en bouten te controleren.
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!