Spiegel Blocks

Geen producten gevonden...
Spiegel Blocks

Spiegel afdekplaten

Bonamici Mirror Block Off Plates worden gebruikt om de lege gaten in de kuip weg te werken die ontstaan na het verwijderen voor een spiegelconversie aan het uiteinde van het stuur of voor volledige ombouw voor het circuit.

Zeer eenvoudig te installeren met slechts twee bouten. CNC gefreesd uit billet aluminium en zwart geanodiseerd voor een lange levensduur. Wordt verkocht als sets, links en rechts.

Bonamici Racing is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige CNC-gefreesde raceproducten. Alle producten zijn ontworpen en vervaardigd in Italië met respect voor het Italiaanse race-erfgoed; waar racen geen obsessie is, maar een manier van leven! Bonamici werkt samen met verschillende topteams over de hele wereld die strijden in onder meer Moto3, WorldSBK, MotoE, British Superbike en World SSP.

Alleen de beste beschikbare technologieën worden gebruikt voor de productie, waarbij het hoge niveau van kwaliteitscontrole constant wordt gehouden. Deze directe feedback en hoge kwaliteit vertalen zich direct naar het circuit voor de best mogelijke resultaten.

Let op:

  • Zorg ervoor dat alle schroeven en bouten degelijk vastgezet zijn. Maak gebruik van een niet-permanent borgmiddel.
  • De installatie van onderdelen dient uitgevoerd te worden door professionals.
  • Alle Bonamici Racing producten zijn ontworpen voor gebruik op een gesloten omloop / circuit (geen openbare weg).
  • Na elke impact dient een betrokken onderdeel vervangen te worden.
  • Het is verplicht na elke sessie de schroeven en bouten te controleren.
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!