Rem- en schakelsets

Rem- en schakelsets

Rem- en schakelsets zijn een complete montageset die voorzien is van bevestiging en zowel het rempedaal, schakelpedaal als de voetsteunen. Deze sets bestaan uit verstelbare rem- en schakelhendels, waardoor je de ergonomie en bediening van je motor volledig kan fine-tunen. 

Door de verschillende standen in te stellen en de hefboomhoogte te veranderen, bieden de rem & schakelsets niet alleen een comfortabele rijpositie, maar verbeteren ze ook de algehele controle.

Daarnaast voegen deze shift sets ook een vleugje stijl toe aan de motor, met verschillende afwerkingen en materialen voor een luxe en sportieve uitstraling. Kortom, rem- en schakelsets zijn niet alleen een functionele upgrade, maar geven ook een sportief voorkomen aan je motor.

Top merken Rem en schakelsets

In ons assortiment vind je alleen de hoogste kwaliteit Rem- & schakelsets van onder andere de high-performance merken PP Tuning en Bonamici. Deze sets staan garant voor een sportieve uitstraling en een hoge kwaliteit materiaal waardoor de producten een lange tijd mee gaan. 

PP Tuning Rem-Schakelsets

Verstelbare PPTuning Rem-schakelsets met omgekeerd schakelen (race) of normaal (road). In 9 standen te verstellen. Garandeert een maximale stevigheid en lange levensduur. Zwart geanodiseerd. Indien nodig word er een remleiding bij de remsets geleverd.

Let op! standaard van de motor dient er haast altijd eraf gehaald te worden wanneer u omgekeerd schakelen gebruikt.

Rem en schakelsets in kleur of met eigen logo

Heb je een mooie set gevonden, maar wil je hier nog dingen aan aanpassen? De meeste sets hebben kleuraccenten die gekozen kunnen worden, maar het is ook mogelijk om nog meer aan te passen. Wil je bijvoorbeeld de set in zijn volledigheid in een andere kleur, of zelfs je eigen logo op de set hebben? Dat is mogelijk, neem daarvoor contact met ons op en geef je wensen aan!

Rem en schakelsets kopen?

Het kan lastig zijn om uit te zoeken of je de juiste rem & schakelset voor jouw motor hebt gevonden. Heb je hier nog hulp bij nodig? Hvmparts helpt je graag met persoonlijk advies voor jouw situatie zodat je zeker weet dat je de juiste rem en schakelset koopt!

 

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!