Integraalhelmen

Integraalhelmen

Integraalhelmen

Een motorhelm is verplicht voor elke motorrijder en is tevens de belangrijkste bescherming. De keuze voor een goede helm die het beste bij jouw rijgedrag past, is dan ook erg belangrijk. Voor veel motorrijders is het daarnaast een persoonlijke keuze, vanwege het design, het merk en de uitstraling. Het bekendste type motorhelm is de integraalhelm, welke vooral gedragen wordt door sportieve rijders. De integraalhelm is het veiligste type helm en wordt ook wel sporthelm, racehelm of full-face helmet genoemd.

Eigenschappen Integraalhelm

Een integraalhelm omsluit het hoofd helemaal. Alleen het vizier kan geopend worden. Doordat de schaal is gegoten in één deel, zijn er geen breekpunten, zoals een systeemhelm wel heeft. Hierom is de integraalhelm het veiligste type helm. Integraalhelmen zijn geschikt voor straat- en circuit gebruik. Dit type helm is vaak wel wat warmer, maar dit wordt opgelost door innovatieve ventilatiemogelijkheden in de helm. Ventilatie in de helm voorkomt tevens dat het vizier beslaat en verhoogt de concentratie.

Is een integraalhelm geschikt voor jou?

Een integraalhelm wordt vooral gedragen door sportieve rijders, zowel op het circuit als op de openbare weg. Een integraalhelm biedt de beste bescherming en is het veiligste type helm. Ook als je een ander type rijder bent, maar je gaat graag met een veilig gevoel de weg op, kun je het beste kiezen voor een integraalhelm. Rijd jij het liefst met de beste bescherming die er is? Dan is een integraalhelm geschikt voor jou.

 

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!