Alpinestars Supertech R10 Carbon Wit

€999,00

Alpinestars Supertech R10 racehelm Carbon Wit

Deze Alpinestars integraal racehelm heeft ultralichte materialen, een super aerodynamisch profiel met verwisselbare achterspoilers, een uitgebreid ventilatiesysteem en onovertroffen comfort....Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: 8200124-2170
  • Beschikbaarheid: Beperkte voorraad Voorraad: 1
  • Levertijd: 1-2 Werkdagen
Maattabel

De Alpinestars Supertech R10 motorhelm is gekeurd volgens ECE 22.06, DOT en FIM standaarden.

De schaalconstructie van de Alpinestars Supertech R10 maakt gebruik van een zeer geavanceerde technologie met een combinatie van meerdere composiet lagen, waaronder een 3K carbon high-density buitenlaag met een uni-directional carbon composietlaag, een aramidevezellaag en een glasvezellaag. De 3K carbon buitenlaag zorgt voor een uitstekende sterkte en efficiënte energieafvoer over de helmschaal. De combinatie van materiaallagen zorgt voor een betere energiedistributie, waardoor impactenergie breder wordt verspreid en beter wordt geabsorbeerd door de EPS-voering.

Ontworpen en ontwikkeld voor professionele MotoGP rijders

Waar sneller gaan en beschermd zijn het doel is. Door de luchtweerstand te minimaliseren en te zorgen voor optimale aerodynamische stabiliteit, luchtmanagement aan de buiten- en binnenkant van de helm en een comfortabele, aanpasbare pasvorm, zorgt de S-R10 helm ervoor dat de algehele ervaring tijdens het racen en sportief rijden geschikt is voor kampioenen.

De S-R10 is vanaf het begin van zijn ontwikkeling ontwikkeld in de windtunnel op ware grootte. Aerodynamische doelstellingen voor de luchtweerstandscoëfficiënt in verschillende posities en stabiliteit onder verschillende hoeken waren een primair doel bij de ontwikkeling van de helmvorm, die eerst uitgebreid is ontwikkeld met Computational Fluid Dynamics (CFD), daarna is gevalideerd in de windtunnel op ware grootte en ten slotte op het circuit. Het resultaat is een helm met de laagste luchtweerstand en de hoogste aerodynamische stabiliteit bij hoge snelheden in vergelijking met alle andere racehelmen die Alpinestars heeft getest in de windtunnel.

Als het gaat om ventilatie en ademend vermogen, zijn er 11 ventilatiepoorten, exclusief de eyeport, met 7 inlaten, waaronder 3 in de chinguard en 4 aan de bovenkant van de helm, plus 4 uitlaten, met 2 laterale poorten op de chin bar en 2 aan de bovenkant achterop de helm. Deze ventilatiepoorten zijn direct geïntegreerd in de helmschaal met een reeks luchtkanalen door de EPS binnenvoering. Bij de S-R10 komt de luchtstroom door de poorten naar binnen, circuleert actief over en rond het hoofd van de rijder door een reeks kanalen en wordt vervolgens aan de achterkant van de helm naar buiten afgevoerd.

De Supertech R10 helmen zijn voorzien van zowel heldere als dark smoke vizieren, tear-offs set, Pinlock® lens, kin gordijn en wind en adem deflectoren.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!