Motomaster

Motomaster

STAP IN DE WERELD VAN STOPKRACHT!

Bij Moto-Master hebben ze een passie voor motorfietsen en alles wat op twee wielen draait, en het is hun missie om uw rijervaring te verbeteren door u de best mogelijke remopstelling te bieden. Ze hebben uitzonderlijke producten voor alle soorten motorfietsen, waaronder Road, Custom, Harley, Offroad, Supermoto en ATV. 

Motomaster heeft een groot assortiment, ze bieden niet alleen remschijven maar ook remklauwen, remblokken, rempompen en complete remkits.

Naast de remonderdelen biedt Motomaster ook, voortandwielen, achtertandwielen, kettingen rem en koppelingshevels aan voor de cross en enduro. In de off-road zijn de Flame en de Nitro remschijven de bekenste producten maar juist de 260 en 270mm floating remschijven met wanneer nodig een remklauw adapter zijn een gigantische upgrade voor uw cross of enduro motor.

Voor de Supermotard heeft Motomaster een speciale racekit ontwikkeld bestaande uit een 320mm ''full floating'' remschijf, 4 zuigerige remklauw en radiale rempomp. De rempomp is in 2 variaten leverbaar. De Motomaster RMC en de RMC-R waarvan de laatst genoemde compleet in eigenhuis CNC gefreesd wordt.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!