Just1

Just1

Just1 is een helmfabrikant die gevestigd is in Pistoia, Italië, die al na enkele jaren actief te zijn wereldwijd op de markt aanwezig is. Het relatief nieuwe merk werd in 2011 gelanceerd door Tony Amoriello en vormt sindsdien de toekomst van het helmontwerp. Amoriello begon het bedrijf met het doel om niet alleen helmen te maken, maar ook om betere helmen te maken dan de huidige op de markt.

Met een achtergrond in de industrie en een off-road liefhebber heeft Amoriello ontelbare uren gewerkt met een aantal van de beste rijders in de MXGP en de wereld van de motorsport. Het bedrijf heeft al verschillende wereldtitels op zijn naam staan op verschillende niveaus, waaronder zowel de MXGP 2016 als de MX2 FIM Motocross World-titel 2015 met Tim Gajser en de MX3-titel 2013 met Klemen Gercar.

Het is voor JUST1 van het grootste belang om de eisen van de rijder te begrijpen en de producten te bewerken om aan deze eisen te voldoen, zoals Amoriello beschrijft: "In het verleden werkte ik voor een motorfietsfabrikant en was ik verantwoordelijk voor de teams en de gesponsorde rijders. De rijders klaagden vaak bij mij over hun helmen, soms was het de fitting, soms het gewicht, het ventilatiesysteem of het uitzicht. Ik besloot om dit nieuwe project in mijn eentje te starten, waarbij ik probeerde een helm te maken met alle gecombineerde kenmerken die de rijders hadden gevraagd. Tegenwoordig zijn mijn rijders erg blij met het product".

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!