Algemene voorwaarden

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Hvmparts. Hvmparts besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Hvmparts kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, Op acties, kortingen of bestelde producten worden de goederen niet door Hvmparts retour genomen.

Het is mogelijk dat via de website van Hvmparts toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Hvmparts kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of -sites. Mocht u informatie aantreffen die verouderd, incompleet of onjuist is, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden:


  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »