HGS Exhaust Systems

HGS Exhaust Systems

HGS Exhaust Systems werd opgericht in 1988, oprichter Henri Gorthuis had begin jaren 80 waardevolle ervaring en inzicht opgedaan als Grand Prix-monteur.

Henri werkte in 1985/86 voor John van der Berk voordat hij in 1987 naar White Power verhuisde. Het was een droom van Henri geweest om zijn eigen bedrijf te openen en te runnen, zijn vader had in de jaren 60 en 70 uitlaten gebouwd voor BSA offroadfietsen. Het lijkt erop dat het uitlaatgenengen werd doorgegeven aan de jonge Henri.

Inmiddels maakt de derde generatie van de familie Gorthuis deel uit van het bedrijf. Youngster William maakt deel uit van de productiefamilie en loopt zich een weg door het veld.

Zoals bij alle prestatiebedrijven tijdens het ‘Two-Stroke-Era’ concentreerde HGS zijn inspanningen op het produceren van hoogwaardige viertaktuitlaatsystemen die volgens een extreem hoge standaard waren vervaardigd en toch aanzienlijke vermogenswinst opleverden. HGS uitlaatsystemen zijn “bolt-on” producten en vereisen geen aanpassingen voor montage.

HGS is gevestigd in Nederland, dat bekend staat om zijn zware zandpaden. Dit is waar HGS haar producten tot de ultieme test brengt! Dat is de reden dat HGS-uitlaatsystemen hoog aangeschreven staan ​​bij veel GP-teams en privérijders die op verschillende competitieniveaus strijden.

HGS is gestaag gegroeid en wordt vandaag de dag erkend als een van de best presterende uitlaatfabrikanten ter wereld. In 1995 begon HGS met het leveren van TM-motorfietsen met uitlaatsystemen, TM dringt nog steeds aan op HGS-producten voor hun gehele assortiment productiemotorfietsen. Daarnaast zijn er nog diverse andere productiemerken bijgekomen waarvoor HGS standaard productie-uitlaten mag maken.

Blijf niet achter. Wanneer gecontroleerde vermogen de vraag is, is HGS het antwoord!

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!