Fuchs Silkolene

Fuchs Silkolene

Fuchs Silkolene is een bekende naam in de motorolie industrie. Het merk staat bekend om een ruim aanbod van verschillende smeermiddelen voor voertuigen. De geavanceerde technologieën en formules die worden gebruikt in Fuchs Silkolene producten, gecombineerd met uitgebreide testen, maken het merk een voorloper op het gebied van smeermiddel technologie. Of het nu gaat om het beschermen van motoren tegen extreme temperaturen, het verminderen van wrijving voor verbeterde brandstofefficiëntie of het optimaliseren van prestaties bij hoge snelheden, Fuchs Silkolene staat bekend om het leveren van consistent hoogwaardige producten.

Soorten olie van Fuchs Silkolene

Fuchs Silkolene staat vooral bekend om zijn verschillende soorten oliën voor motoren, auto’s, karts en andere mechanisch en motorisch aangedreven voertuigen. Zo biedt Fuchs verschillende soorten producten aan zoals Silkolene 2-takt olie, Silkolene 4-takt olie of Silkolene motorolie voor scooters.

Verschillende viscositeiten van Silkolene olie

Fuchs Silkolene biedt een uitgebreide reeks smeermiddelen met verschillende viscositeiten, zoals de Fuchs Silkolene 10W30, Fuchs Silkolene 10W40, Fuchs Silkolene 10W50 en Fuchs Silkolene 10W60. De Silkolene 10W50 is geformuleerd om zowel bij hoge temperaturen als koude starts optimale prestaties te leveren. Het is ideaal voor zwaardere belastingen en biedt uitstekende bescherming tegen slijtage. Aan de andere kant staat de Fuchs Silkolene 10W40 bekend om zijn veelzijdigheid, geschikt voor diverse wegomstandigheden en motorprestaties. Alle varianten hebben hun eigen viscositeit, afgestemd op het voertuig en de omstandigheden.

Fuchs Silkolene Pro KR2

Één van de meest verkochte producten van Silkolene is Silkolene Pro KR2. Deze olie is een veel gebruikte motorolie voor karts door zijn hoogwaardige ingrediënten. De Pro KR2 olie van Silkolene biedt niet alleen een uitstekende smering, maar ook een verbeterde bescherming tegen slijtage en extreme temperaturen. Of het nu gaat om intense race situaties of dagelijks gebruik op de weg, deze olie optimaliseert de motor prestaties en verlengt de levensduur. Silkolene Pro KR2 is de keuze voor wie streeft naar ultieme prestaties en duurzaamheid in zijn motor.

Fuchs Silkolene producten kopen

In ons assortiment verkopen wij een zeer ruim aanbod aan Silkolene onderhoudsproducten of olie, waardoor je altijd het juiste product voor jouw voertuig vindt. De producten hebben een zeer hoge kwaliteit die zowel hobbymatig als professioneel kunnen worden gebruikt. Mocht je nog verdere vragen hebben of niet weten welk product je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!