Starlane

Starlane

Dashboards

Starlane biedt complete vervangingsdashboard met ingebouwde GPS voor rondetijden en de mogelijkheid tot datalogging. Starlane Davinci-II oneindige mogelijkheden.

Laptimers

Starlane STEALTH GPS-4 Lite meest verkochte en bekendste laptimer van Starlane. Een compacte GPS-laptimer, maar uitgerust met een display met zeer goede leesbaarheid tijdens het racen. Door het kleine formaat kan hij gemakkelijk op de motor worden geplaatst.

Quickshifters

Starlane Ionic NRG Quickshifter Universeel 

Bij aanraking van de versnellingen, de hendel is onderworpen aan de energie van de actie van de bestuurder. De sensor meet continu brengt de energie van de stress is onderworpen aan de centrale eenheid die de schakel de motor enkele milliseconden (meestal 40-50) na bereikt de waarde ingesteld door de gebruiker.

Gearindicators

Starlane Engear Shift light en Versnellingsindicator

Wat de Starlane Engear Indicator uniek maakt, is de versnelling update snelheid , een dergelijk kenmerk van fundamentele waarde, is het echte probleem van de meest voorkomende apparaten die een vertraging soms hoger dan een seconde. Bovendien houden zijn compacte afmetingen.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!