IRC

IRC

INNOVATIE EN PRESTATIES ONTWIKKELD EN GEPRODUCEERD IN ITALIË

IRC Components is een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de volledige eigen productie van hoogwaardige motoraccessoires. Onze missie is het leveren van innovatie en prestaties en het bieden van geavanceerde oplossingen aan rijders, motorraceteams en autosportliefhebbers.

Bandenwarmers, Exclusief product voor zowel beginners als professionals

IRC heeft verschillende patenten die zijn ontworpen om de prestaties te verbeteren. Met IRC heb je authentieke technologie in handen. Onze bandenwarmers zijn ontworpen om feilloos te presteren in elke context: in zowel warme als koude omgevingen, en zijn bestand tegen slechte weers- en winduitdagingen, zowel op de fiets als in de bagagedrager. Dit alles zonder de aandacht voor design te verwaarlozen, dankzij een ruim aanbod aan stoffen en bedrukkingsmogelijkheden op maat.

IRC drukt uw stijl en persoonlijkheid uit door het ontwerp van de bandenwarmers. Wij bieden u een breed scala aan kleuren, prints en patronen. Bovendien kunnen wij het gewenste logo voor verzending bedrukken, waardoor elke IRC bandenwarmer een onderscheidend en gepersonaliseerd product wordt.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!