Accessori Italy Ruit Windscherm Racing Scherm Smoke Kawasaki Ninja 400 2018

€54,00

Accessori Italy biedt u een groot assortiment Racing Producten en windschermen, sterker dan de originele met inachtneming van de veiligheid van de nek en een versterkte antikraslaag!...Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: AISCRNKW400-02
  • EAN: 6019921125192
  • Levertijd: 3-5 Werkdagen
Maattabel

Accessori Italy Race Ruit Windscherm Racing Scherm Smoke Kawasaki Ninja 400 2018

De voorruit "Racing Performance Screen" komt overeen met het onderste deel van de originele voorruit, maar heeft een hoogte genaamd dubbele bel die de luchtdruk op de helm vermindert. Een extra materiaaldikte is aanwezig op de bovenkant van de voorruit voor de veiligheid van de nek bij het vallen en zal het verwijderen van de vaak lelijke rubberen rand mogelijk maken.

Productie De winschermen zijn gemaakt van polypropyleen wat een superieur plastic is, het is sterker dan het originele plastic onderdeel. Windscreens zijn ontworpen in stalen mallen die perfect details kunnen reproduceren, zelfs de meest complexe. Het is heel goed mogelijk om uw originele schroeven opnieuw te gebruiken om de koepel op uw stroomlijnkap te bevestigen. Wanneer de voorruit uit de mal komt, wordt het een kraslaag die de voorruit beschermt tegen microkrassen. Beschikbaar voor de meeste motorfietsen in drie afwerkingen: helder als oorspronkelijk, donkere smoke bijna zwart en helder lichte smoke.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!