Eazi-Grip Tank Grip EVO clear Grip SUZUKI GSXR1000 2009-2016

€54,00

Zelfklevende en antislip motortankgrip, speciaal voorgesneden voor SUZUKI GSXR1000 2009-2016. Het product is ontworpen om u een betere controle over uw motor te geven tijdens het accelereren of remmen, terwijl vermoeidheid wordt verminderd....Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: EVO715CL
  • Levertijd: 3-5 Werkdagen
Maattabel

Tank Grip EVO clear Grip SUZUKI GSXR1000 2009-2016

Zelfklevende en antislip motortankgreep uit het Evo-assortiment van Eazi-grip, speciaal voorgesneden voor SUZUKI GSXR1000 2009-2016. Het product is ontworpen om u een betere controle over uw motor te geven tijdens het accelereren of remmen, terwijl vermoeidheid wordt verminderd .

Alleen per paar verkocht

Kleur: helder of zwart

EVO-reeks: Grip bestaande uit grote halfronde koepels die betere grip bieden maar sneller verslijten dan de PRO-reeks.

De voordelen van Eazi-Grip motortankgrepen

Evo met grove afbeelding-1024x685 In nauwew samenwerking met de feedback van professionele rijders is de Eazi grip tankgrip geëvolueerd naar het stadium waarin het nu een eerste keus product is in de paddock.

Het werd gelanceerd in 2011 en bestaat uit koepels die een hoge mate van grip bieden. Tegenwoordig biedt het merk twee hoofdassortimenten.

  • EVO-tankgrepen: deze grepen hebben een gestructureerd oppervlak dat zowel uitstekende grip als uitzonderlijke sensaties voor de rijder biedt.
  • PRO-tankgrepen: De grepen zijn ontworpen om meer bewegingsvrijheid mogelijk te maken en tegelijkertijd een hoge mate van grip te bieden wanneer dat nodig is, vooral tijdens krachtig remmen.

Waarom tankgrepen voor motorfietsen installeren?

Dit eenvoudige, effectieve systeem helpt de rijder stabiel te blijven wanneer hij langdurig op de fiets leunt in bochten of wanneer hij hard remt.
Door de fiets met hun benen vast te pakken, worden rijders veel minder moe, wat betekent dat ze hun fiets beter kunnen hanteren tijdens sessies op het circuit, zowel als amateur als in competitie.

De tankgreep kan op elke ondergrond worden geplakt (ruw of geverfd, metaal of kunststof) en is bovendien volledig transparant (bij de transparante versie) waardoor de lak 100% zichtbaar is.

Voorgesneden geleverd (specifiek voor elk motormodel). Elk model is verkrijgbaar in transparant of zwart.

Lees meer over het Grip-assortiment beschermingen

Grip Racing Products, ontwerpt, produceert en distribueert wereldwijd een reeks prestatie- en beschermingsproducten voor motorfietsen. Grip™ wordt nu erkend als Europa's toonaangevende merk tankbeschermingshandvatten voor motorfietsen en is goedgekeurd door professionele teams in British Superbikes, World Superbikes, Australian Superbikes, MotoAmerica, Moto2 en Moto3.

Maar Eazi-grip staat niet alleen bekend om zijn tankgrepen. Siliconen slangensets en dashboardschermbeschermers zijn ook ontwikkeld en goedgekeurd door 's werelds toonaangevende raceteams. Het merk heeft momenteel meer dan 100 motormodellen en werkt altijd hard aan het verbeteren en uitbreiden van zijn productassortiment om zoveel mogelijk motorrijders tevreden te stellen.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!