Bardahl Radiator stop lek

€16,95

Koelvloeistof lekage?
Bardahl Radiator Stop Lek is een snelwerkend dichtingsmiddel om koelvloeistoflekkage in de radiateur te stoppen. Deze ‘lek stop’ vormt een taaie en duurzame afdichting van de lekkage. Tevens kunt u, door gebruik te maken van ‘radiat...Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: 14001
  • Beschikbaarheid: Beperkte voorraad Voorraad: 1
  • Levertijd: 1-2 Werkdagen
Maattabel

KOELVLOEISTOF LEKKAGE?

Bardahl Radiator Stop Lek is een snelwerkend dichtingsmiddel om koelvloeistoflekkage in de radiateur te stoppen. Deze ‘lek stop’ vormt een taaie en duurzame afdichting van de lekkage. Tevens kunt u, door gebruik te maken van ‘radiator lek stop’, voorkomen dat lekkages gaan ontstaan in de radiateur van de auto.

Radiator stop leak is mengbaar met alle koelvloeistoffen. Deze toevoeging wordt vaak preventief gebruikt. Allereerst omdat zo ook de waterpomp wordt gesmeerd. Ten tweede omdat Radiator Stop Leak voorkomt dat het koelsysteem gaat lekken. Het is veilig voor aluminium motorblokken en is onschadelijk voor rubberslangen en pakkingen.

De werking

Lekkage in de radiator is vaak zeer klein en wellicht zelfs onzichtbaar. Bardahl Radiator Stop Leak de minst kostbare manier en snelste manier om dit probleem op te lossen.

De meeste gaatjes in metalen onderdelen van het koelsysteem en koppelingen beginnen als spijkergaatjes. Bardahl Radiator Stop Leak is een wetenschappelijke combinatie van: opvullen, zegelen en geleiden. Gezamenlijk is dit additief in staat de koelvloeistof lekkageproblemen te bestrijden.

De dichtende bestanddelen blijven zoeken in het koelsysteem tot ze een lek vinden. Dan nestelen ze zich in gaatjes of scheurtje en verharden zodra ze met lucht in contact komen. Er ontstaat dan een plastische verzegeling, die taai genoeg is om de druk en de temperatuur van het koelsysteem te ondergaan en flexibel genoeg is om ook schokken en trillingen te weerstaan, zonder nauwe doorlaten te verstoppen.

Bekijk de demo om te zien hoe Bardahl Radiator Stop Leak werkt.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!