Accessori Italy Voorvork protectie carbon Yamaha MT07 XSR700

Vorkkuippanelen carbon mat Yamaha MT07 XSR700

Voorvork bescherming Yamaha MT07 XSR700 direct te monteren op de originele bevestigingspunten van je motor ter vervanging van de originele kuip. De carbon onderdelen worden geleverd zonder schroeven .
 

De onderdelen zijn verkrijgbaar in glanzende of matte lak, in verschillende patronen:

  • Twill carbon
    Gemakkelijk herkenbaar aan het zeer fijne, strakke weefsel, waardoor het zeer goed bestand is tegen schokken. De film wordt vervolgens in een mal met thermohardende polymeerhars geplaatst. Terwijl het droogt, neemt de koolstof zijn definitieve vorm aan, waardoor een esthetisch effect ontstaat dat zeer gewaardeerd wordt vanwege de schuine lijnen.

        Carbon Twill

  • Plain Carbon:                                                                                                                          
    Dit lijkt een beetje op het ouderwetse weefsel, waarbij twee draden regelmatig worden gekruist. Het resultaat is een dambordweefsel met een klassiek effect, perfect om de vintage look van een café racer-project te versterken.

        Carbon Plain

INFORMATIE : Als het product niet op voorraad, controleer dan de gemiddelde levertijd die hieronder wordt weergegeven. Het op aanvraag maken van carbon delen vergt wat meer tijd , dank u om met deze informatie rekening te houden bij uw aankoop.

 

 

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »