MOMO FGTR CLASSIC

De Inspiratie MOMO-DESIGN FGTR CLASSIC, Unieke vorm, strak design en verijdelen, FGTR Classic is geboren in 2000 en word de headset stedelijke Demi-Jet.historisch geïnspireerd op de helmen van de piloten is het een cultureel verschijnsel, een situatie tussen het verleden van race van MOMO DESIGN en haar huidige als het merk design 100% Italiaans. Het is het beste product ter illustratie van de herinterpretatie van een object is ontworpen voor dagelijks gebruik conform MOMO DESIGN. Wanneer MOMO DESIGN gelanceerd "FGTR" is besloten om de persoon en zijn manier van leven in de stad in het midden van alles.

• Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!