Starlane Quickshifter IONIC NRG Kart  

Bij aanraking van de versnellingen, de hendel is onderworpen aan de energie van de actie van de bestuurder. De sensor meet continu brengt de energie van de stress is onderworpen aan de centrale eenheid die de schakel de motor enkele milliseconden (meestal 40-50) na bereikt de waarde ingesteld door de gebruiker. De korte power off tijd genoeg voor het inschakelen van versnellingen terwijl de gasklep volledig open zonder iets aan de koppeling. De dynamische motortoerental is gebaseerd op een software-algoritme dat automatisch de uitschakeltijd, dit maakt het mogelijk om een optimale soepelheid bij lage omw/min met de maximale precisie en snelheid schakelen bij hoog toerental. Het systeem remt het interventiebureau onder 3000 toeren per minuut (waarde instelbaar door gebruiker) om te voorkomen dat ongewenste afslaan van de motor bij lage snelheid of toerental manoeuvres.

  • De nieuwe sensor kan universeel worden geïnstalleerd in slechts een paar seconden op alle motoren.
  • De sensor blijft altijd in de meest beschermde gebied in geval van botsing.
  • Elke stoot tegen de stoepranden die verbuigen of beschadigen de hendel in de lengterichting en elke andere oplossing inefficiënt is niet van invloed op de NRG-sensor.
  • Eén artikel kan gebruikt worden op alle weggebruikers, motorcross, Enduro en Cross motoren. Als u motorfiets model, kunt u dezelfde IONIC NRG-kit voor de nieuwe.
  • In beide richtingen werkt, zelfs als dit niet nodig is voor het terugschakelen, dit maakt het echt universeel is.

 

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!