Starlane DaVinci-II R [X-series] GPS Dashboard + Datalogging

Het meest innovatieve dashboard

DAVINCI-II S is met recht het meest innovatieve dashboard op dit gebied vanwege de filosofie op grond waarvan het is bedacht en ontworpen, maar ook vanwege de technologie die is verpakt in een compact ontwerp dat met de grootste zorg is uitgevoerd.

Bibliotheek met meer dan 1000 circuits

Maakt onmiddellijk gebruik mogelijk dankzij de ingebouwde bibliotheek van meer dan 1000 circuits, waartussen het apparaat automatisch de huidige herkent. In het externe geval dat uw circuit niet in de bibliotheek is opgenomen,
de SAFD-2-functie (Starlane Automatic Finish line Detection) verdeelt de baan automatisch na de eerste 2 ronden, zodat u uw tijden en tussentijden al vanaf de eerste sessie kunt zien!

5'' TFT kleurenscherm

De Starlane DAVINCI-II is het meest compacte en slanke dashboard op de markt onder de nieuwste generatie apparaten met een 5 "TFT-display. Dit maakt het eenvoudig te installeren en te plaatsen op alle motoren, die nu steeds smallere en kleinere kuipen krijgen.

Plug & Play

Er zijn speciale stekkersets beschikbaar voor de populairste motorfietsmodellen. Via de automatische configurator op de site van Starlane kunt u uw motorfietsmodel selecteren, zodat u naar de juiste productcodes wordt geleid. Het systeem is ontworpen om het maximale bereik aan software- en hardwareconfiguraties met dezelfde hoofdeenheid te dekken, waardoor het naar zelfs totaal verschillende motorfietsmodellen kan worden verplaatst, eenvoudigweg door de plugset te vervangen. Om het instellen te vergemakkelijken, kan DaVinci-II automatisch het geïnstalleerde plugkit-model herkennen en automatisch de basisconfiguratie voor die fiets beheren.

Geïntegreerde GPS module

Zoals alle Starlane laptimers is de DaVinci-II uitgerust met een interne GPS-antenne. In tegenstelling tot andere merken is het daarom niet nodig dat er een lastige externe antenne op de motorfiets wordt geplaatst met bijbehorende kabels en risico op breuk.

Modules

DAVINCI-II S uit te breiden met de Strarlane WID modules om uw dashboard uit te breiden tot een compleet datalog systeem.

De Starlane DaVinci-II wordt door de fabriek geleverd met een nieuwe functie! 

Dit dashboard meet de hellingshoek en de acceleraties in alle 3 de richtingen.

Kanalen die gemeten en getoond kunnen worden door de DaVinci-II S

• Rondetijd met splittijden
• GPS-snelheid
• GPS-trajecten
• Toerental
• Ingeschakelde uitrusting
• 4 Analoge datalogging kanalen 500Hz high frequency (Eg. For TPS, Suspensions, Brake Pressure, etc.)
• Hellings hoek
• Laterale en longitudinale acceleraties

Overige informatie word door uw motor doorgegeven zoals bijvoorbeeld tempratuur en oliedruk.

ATTENTION! It doesn't manage electronic suspensions and exhaust flap valve. 

 

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!