Fuchs Silkolene Professional Care Pack

Silkolene Professional Ketting Reiniger Care Pack

  • 1 x SILKOLENE Pro Chain 500ml 
  • 1 x SILKOLENE Brake & Chain Cleaner 500ml 

Silkolene Pro-Chain KettingSpray 100% Synthetic 500ml

Geschikt voor weg &off-road gebruik. Voor high performance road, racing en off-road motoren. 100% synthetisch kettingsmeermiddel met uitzonderlijke anti-slijtage en corrosie te weerstaan high speed smijten. Voor "O" en "X" ring  type. Ook verkrijgbaar in een gemakkelijk te dragen mini 100ml formaat.

Informatie

Gebruiksaanwijzing: Breng spaarzaam aan de binnenkant van een schone warme keten. Voor het beste resultaat laat overnachten voordat u deze weer gaat gebruiken. FUCHS raden het gebruik van FUCHS Silkolene rem & Ketting Reiniger voor gebruik.

Specifiactie: 100% Synthetic 500 ML

 

Silkolene Brake Chain Cleaner 500ml

Rem en Ketting Reiniger een krachtig reinigingsmiddel voor remmen & kettingonderdelen. Met zijn krachtige spray, FUCHS SILKOLENE Brake & Ketting Reiniger is ideaal voor het verwijderen van ongewenste afzettingen van ketting en remonderdelen - laat geen vettige film terwijl de ketting en remprestaties. Veilig te gebruiken voor afdichtingen en slangen. Gebruiksaanwijzing: Spray, laten doordringen, roeren en laten drogen. FUCHS adviseert dat de ketting reinigen wordt gesmeerd met een FUCHS Silkolene kettingsmeermiddel. Informatie Gebruiksaanwijzing: Spray, laten doordringen, roeren en laten drogen. Gebruik met een FUCHS Silkolene kettingsmeermiddel. Vermijd contact met lakvlakken.

Specificatie: 500ml Aerosol

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »