Duell B2B

Hvmparts heeft zijn netwerk uitgebreid in de Motorbranche, en is nu ook Commercieel Agent voor Duell SE voor de Nederlands Markt.

Wij zijn marktleider in import en distributie van powersportuitrustingen in Scandinavië en de Baltische staten. Ons reseller-netwerk bestrijkt alle Scandinavische landen en Baltische staten, en we werken ook graag samen met motorsportverkopers en influencers in andere Europese landen. We distribueren naar 2000 retailers, die bestaan ​​uit Scandinavische reparatie- en retail-winkels en Europese e-commerce-spelers.

Onze bedrijfskern bestaat uit twee samengevoegde powersportbedrijven, Duell Bike-Center Oy (bekend als "Duell") en SDBC Motor AB. Onze geschiedenis gaat terug tot 1983 toen Duell Bike-Center Oy in Finland werd opgericht.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Finland en Zweden. Vanuit Finland bestrijken we de markten van de Finse en Baltische landen en vanuit Zweden leveren we aan de Zweedse, Noorse, Deense en Britse markten.

Wij vertegenwoordigen een door en door professionele motorsportdienst, die tot leven komt in onze topmerken, verantwoorde houding en betrouwbare levering.

B2B Login Portal.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »