Accessori Italy Ruit Dubbel Bubble Airflow helder Yamaha R6 2008 - 2016

€56,45

Accessori Italy biedt een reeks polypropyleen Race Ruiten, Die resistenter zijn dan de originele, met nek-bescherming voor een Aerodynamica stroomlijn en een versterkte krasvaste coating!...Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: 1045H
  • EAN: 6019942252297
  • Levertijd: 3-5 Werkdagen
Maattabel

Accessori Italy Ruit Dubbel Bubble Airflow Helder Yamaha R6 2008 - 2016

De Airflow Ruit komt overeen met het onderste deel van de originele voorruit, maar heeft een verhoging genaamd dubbele bel die de luchtdruk op de helm vermindert.

Een extra materiaaldikte is aanwezig op de bovenkant van de voorruit voor de veiligheid van de nek bij het vallen en zal het verwijderen van de vaak onooglijke rubber mogelijk maken.


Specificaties:
De windschermen/raceruiten zijn gemaakt van polypropyleen , een superieur plastic, sterker dan het originele plastic onderdeel.
Accessori Italy Windscreens zijn ontworpen in stalen mallen die perfect details kunnen reproduceren, zelfs de meest complexe. Het is heel goed mogelijk om uw originele schroeven opnieuw te gebruiken om de koepel op uw stroomlijnkap te bevestigen.
Wanneer de voorruit uit de mal komt, wordt het een kraslaag die de voorruit beschermt tegen microkrassen.

Beschikbaar voor de meeste motorfietsen in drie afwerkingen: helder als oorspronkelijk, donker bijna zwart en smoke licht rook.

 

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!