Marvic Streamline magnesium wielen

In 1983 werd, dankzij de mix tussen het vermogen om te ontwerpen en bijna dertig jaar ervaring in de giettechnologie van magnesium, MARVIC en daarmee Streamline geboren.

Om het 30-jarig jubileum van het merk te vieren, stelt Marvic een mijlpaal in zijn geschiedenis voor: licht en betrouwbaar, de nieuwe Streamline-wielen geproduceerd door Marvic vormen een echte meerwaarde op het gebied van veiligheid en esthetiek voor elke klassieke fiets en voor elk doel, show of racen.

In overeenstemming met het originele ontwerp en de esthetiek heeft Marvic alleen kwaliteitsverbeteringen aangebracht. Ons
In een paar maanden tijd heeft het een ongeëvenaard succes geboekt dankzij het unieke ontwerp, essentieel en futuristisch, dat zelfs vandaag de dag een unieke giettechniek vereist (drie holle spaken, met elliptische doorsnede) en dankzij de aanzienlijke vermindering van het onafgeveerde gewicht en de daaruit voortvloeiende bekende hogere prestaties.

Streamline wielen zijn gemaakt door middel van zandgieten, in de maat 17”, van magnesiumlegering en zijn geschikt voor tubeless banden. Wielen worden montageklaar "plug-and-play" geleverd, uitsluitend aangevuld met montagecomponenten van topkwaliteit.

Gewichten

Voorzijde 2,5 kg
Achter 3,8 kg

Beschikbare maten

Voorzijde 3,50″ x 17″
Achter 5,50″ x 17″ – 6,00″ X 17″ – 6,25″ X 17″

Verkrijgbare kleuren

Marvic Goud, zwart, wit, zilver, titanium, Marlboro oranje, rood, blauw.
Andere kleuren op aanvraag

 

Neem contact met ons op voor uw toepassing! Type motor, kleur, levertijd en afmetingen.

 

Technical details

Operation and care

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!