Marvic Campagnolo magnesium 7 spaaks wielen

Veertig jaar na de succesvolle introductie in de wereld van GP-races van het 7-spaaks stuur, gepresenteerd door het Amerikaanse bedrijf Morris, is de belangstelling voor de ‘amarcord-races en revivals’, voor de glorieuze motorfietsen van die tijd (en hun wielen) nu groot meer dan ooit.

Dit is de reden waarom Marvic Vintage is geboren: een productlijn uitsluitend gewijd aan klassieke motorfietsen.

Marvic produceert de Morris replica wielen in absolute overeenstemming met het originele ontwerp en de esthetiek, uitsluitend in magnesiumlegering en door middel van zandgieten, zoals de originele exemplaren geproduceerd in de jaren '70. Licht en veel betrouwbaarder dankzij de geïntroduceerde kwaliteitsverbeteringen, de door Marvic aangeboden Morris replica wielen zijn gemaakt in de originele 18” maat en zijn geschikt voor tubeless banden.

Er worden twee soorten voorstellen aangeboden: inbouwklaar "plug 'n play", of in een basisversie die vervolgens door elke klant kan worden aangepast aan zijn eigen motorfiets. Naast de beschikbare toepassingen biedt Marvic een specifieke en exclusieve service aan de eigenaren van deze juwelen uit het verleden , het produceren van unieke items op aanvraag, buiten de catalogus.

 

Gewichten

Voorzijde 3,3 Kg
Achter 4,2 kg

Beschikbare maten

Voorkant 2,50″ x 18″ – 2,75″ x 18″ – 3,00″ x 18″
Achter 3,50″ x 18″ – 4,00″ x 18″ – 4,50″ x 18″

Verkrijgbare kleuren

Marvic Goud, zwart, wit, zilver, titanium, Marlboro oranje, rood, blauw.
Andere kleuren op aanvraag

 

Neem contact met ons op voor uw toepassing! Type motor, kleur, levertijd en afmetingen.

 

Technical details

Operation and care

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!