Marvic Campagnolo magnesium 5 spaaks wielen

In 1973 bracht het Italiaanse Campagnolo dit monolithische motorfietswiel met een vijfspaaks dwarsdoorsnedeontwerp op de markt. In twee seizoenen tijd hebben deze wielen de spaakwielen volledig verdrongen in de startgrids van alle klassen van de MotoGP.

Bijna veertig jaar na hun succesvolle introductie in de wereld van tweewielers is de belangstelling voor motorfietsen uit het glorieuze tijdperk (en hun wielen) nu groter dan ooit. Dit is de reden waarom Marvic Vintage is geboren: een productlijn uitsluitend gewijd aan klassieke fietsen. In overeenstemming met het oorspronkelijke ontwerp en de esthetiek heeft Marvic geen wijzigingen aangebracht, behalve kwaliteitsverbeteringen dankzij de technologische innovaties die het bedrijf vandaag de dag heeft.

De door Marvic aangeboden Campagnolo-replicawielen zijn licht en betrouwbaar, gemaakt door zwaartekrachtgieten in zand, in de originele 18-inch maat, van magnesiumlegering en zijn geschikt voor tubeless banden. De aangeboden voorstellen zijn van twee soorten: kant-en-klaar "plug-and-play", of in een basisversie die vervolgens door elke klant kan worden aangepast aan zijn eigen motorfiets.

Naast de beschikbare toepassingen biedt Marvic een specifieke en exclusieve service aan de eigenaren van deze juwelen uit het verleden, door op verzoek unieke items te produceren buiten de catalogus.

Gewichten

Voorzijde 2,6 Kg
Achter 3,6 kg

Beschikbare maten

Voorkant 2,50″ x 18″ – 2,75″ x 18″ – 3,00″ x 18″
Achter 3,50″ x 18″ – 4,00″ x 18″ – 4,50″ x 18″

Verkrijgbare kleuren

Marvic Goud, zwart, wit, zilver, titanium, Marlboro oranje, rood, blauw.
Andere kleuren op aanvraag

 

Neem contact met ons op voor uw toepassing! Type motor, kleur, levertijd en afmetingen.

 

Technical details

Operation and care

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!