Universeel Kuipset Kit rood gelakte GYTR ABS kuip voor Yamaha R1 2015 -

€469,00

De kit met gelakte ABS kuip voor Yamaha R1 2015 - is trouw aan uw originele kuip voor snelle en eenvoudige installatie op de originele bevestigingspunten. Deze motorstroomlijnkappen van OEM geïnjecteerd ABS hebben dezelfde dikte voor dezelfde sterkte en p...Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: AIABS599RD
  • Levertijd: 3-5 Werkdagen
Maattabel

Race Kuip Kit rood gelakte GYTR ABS kuip voor Yamaha R1 2015 -

De kit met gelakte ABS kuip voor Yamaha R1 2015 - is trouw aan uw originele kuip voor snelle en eenvoudige installatie op de originele bevestigingspunten. Deze motorstroomlijnkappen van OEM geïnjecteerd ABS hebben dezelfde dikte voor dezelfde sterkte en prestaties zonder het extra gewicht. De producten zijn klaar voor installatie bij ontvangst.

De kit met geschilderde ABS kuip voor Yamaha R1 2015 - is geschilderd en gedecoreerd zoals getoond op de foto's. Het wordt geleverd zonder schroeven en windscherm.

De geverfde ABS kuipset voor Yamaha R1 2015 - stelt u in staat uw originele kuip getrouw te vervangen na een motorcrash of om esthetische redenen. De onderdelen zijn al geverfd en bevatten de originele bevestigingen, waardoor het product klaar is voor montage zodra u het ontvangt.

Moto Vision ABS kuipdelen worden geproduceerd in hoogwaardig ABS door spuitgieten van de originele modellen. De montagenokken zijn direct in het onderdeel gegoten, wat een goede positie en een ideale pasvorm garandeert. Alle stroomlijnkappen zijn voorgeboord zodat ze overeenkomen met de montagepunten van uw originele onderdelen voor eenvoudige installatie in plaats van uw originele carrosserie.

Een andere overeenkomst is dat de dikte hetzelfde is om u dezelfde sterkte en prestaties te geven zonder het gewicht te verhogen.

Dit fabricageproces, dat de montage van uw originele stroomlijnkappen nabootst, voor een ABS-accessoire dat trouw is aan het origineel, garandeert een gemakkelijke montage, zonder enige verkeerde uitlijning of vorm.

Onze ABS stroomlijnkappen worden in meerdere lagen geverfd en gelakt volgens het volgende proces:
- Primer: dit product geeft een betere hechting van de lak op het ABS
- Lak: één of twee lagen afhankelijk van het aantal kleuren
- Vernis: beschermt de lak en bedekt de stickers voor een perfecte afwerking

De foto's zijn trouw aan het verkochte product, de onderdelen zijn geverfd en gedecoreerd zoals hierboven weergegeven en kunnen niet worden gewijzigd. Wij nodigen u uit om onze decoratiekits en onze verschillende stickers te ontdekken om uw ABS-kuip te personaliseren.

Geleverd compleet set

 

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »