€12,99

Oliefilter van het bekende merk HiFlo voor de motor. Type-nummer van de geleverde oliefilter is: HF204RC. De RC uitvoering heeft als extra een handige 6-kant bovenop waarmee de oliefilter kan worden vastgedraaid zonder een aparte oliefiltersleutel....Uitgebreide product informatie

• Artikelnummer: HF204RC
  • EAN: 8,24225E+11
  • Levertijd: 2-4 Werkdagen

HifloFiltro Oliefilter HF204RC Honda, Kawasaki, Yamaha Racing Performance

Het nieuwe gamma oliefilters HifloFiltro RC is ontwikkeld om te beantwoorden aan de strenge eisen van wedstrijden op topniveau, en biedt ongeëvenaarde prestaties, waardoor Hiflofiltro RC het oliefilter voor ultieme resultaten is.

• Doorboorde moer van 17 mm voor een makkelijke montage en demontage
  • Robuust stalen huis
  • Groter oliedebiet
  • Optimale filtratie
  • Weg- of racegebruik
  • Compatibele met alle types olie
  • Kenmerken:
  • Filtertype: Racing
  • Hoogte (mm): 74
  • Diameter Ø (mm): 65
  • Kleur: Zwart

HifloFiltro zijn de enige filters die zijn gecertificeerd door de TÜV en zijn een waarborg voor hoge kwaliteit, prestaties en behoud van de garantie van het voertuig.

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!