GPR Uitlaat Demper Dual EVO4 Carbon Premium Moto Guzzi V85

GPR Uitlaat Demper Dual EVO4 Carbon Premium Moto Guzzi V85

DUAL HOMOLOGATED EURO 4 GELUIDSNIVEAU SLIP-ON UITLAATSYSTEEM,Deze Premium uitlaat lijn is uitgerust met de nieuwe dbkiller (grill), dit systeem biedt meer vermogen en een beter geluid dan het oude db killer systeem met inserts. Dit is nu de standaard op alle Euro 4 modellen maar ook de oudere versies worden hiermee uitgerust gezien dit een absolute verbetering is!

De grille is gemonteerd met DEKRA schroeven (anti-sabotageschroef). Dit is een aanvaarde bevestiging van de db-killer voor landen zoals Duitsland, Zwitserland, Frankrijk... waar de reglementering steeds strenger wordt op de "verwijderbare db killers". Een speciaal gereedschap is nodig om deze schroeven te verwijderen, eens verwijderd kan u deze vervangen met gewone schroeven. Wij kunnen dit op aanvraag voor u doen. Houd er rekening mee dat het illegaal is om dit op EURO4-modellen te verwijderen voor gebruik op de weg.

gemaakt door CNC-machines terwijl de body van de geluiddemper 100% door CARBON wordt gemaakt. Ontwikkeld vanuit GPR dankzij Moto GP en SBK races ervaringen, het systeem heeft een ovale vorm, Diam. 90x120mm, gemiddeld gewicht ongeveer 1,75 kg, afhankelijk van motor van bestemming.

GPR Producten zijn met de hand gemaakt in Italië, geproduceerd onder Europese richtlijnen, het is op straat legaal en het heeft 2 jaar internationale garantie.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!