Bonamici Racing Dashboard protector Ducati Panigale V4 / V4S / V4R 18-23

€217,00

Dashboard protector Ducati Panigale V4 / V4S / V4R 18-23
De Bonamici Racing dashboard bescherming is een hoogwaardig product ontworpen om het dashboard van uw Ducati Panigale V4 te beschermen....Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: DCP03
  • Beschikbaarheid: Beperkte voorraad Voorraad: 1
Maattabel

De Bonamici Racing dashboard bescherming is een hoogwaardig product ontworpen om het dashboard van uw Ducati Panigale V4 te beschermen tegen krassen en beschadigingen tijdens een crash. Dit product is geschikt voor Ducati Panigale V4 / V4S / V4R 18-23

De dashboardbescherming is vervaardigd uit aluminium en biedt een uitstekende bescherming. De precieze pasvorm zorgt ervoor dat de bescherming perfect op het dashboard past en een naadloze afwerking geeft.

Eenvoudig te monteren dashboardbescherming voor de Ducati Panigale V4

Deze dashboard protectie is zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, en dankzij het ontwerp past het product precies op de bestaande bevestigingspunten van uw Ducati Panigale V4 Dit betekent dat er geen aanpassingen of modificaties nodig zijn om deze bescherming te installeren.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige dashboard protector die perfect past bij uw Ducati Panigale V4 en gemakkelijk te installeren is, dan is de Bonamici Racing dashboard protector de perfecte keuze.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!