Brembo Racing Radiale remklauwen 100mm GP4-RX 220B01020

BREMBO 220B01020 GP4-RX 100MM REMKLAUWEN

De body van deze remklauwen, zijn volledig uit massief materiaal vervaardigd en bestaat uit twee mechanisch verbonden stukken.

Er is bijzondere aandacht besteed aan het zoeken naar hoge remkracht- en stijfheidswaarden, verkregen dankzij een zorgvuldig ontwerp, het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen en het gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van metaalverwerking.

Er werd met name gebruik gemaakt van geavanceerde software, die de ontwerper de gebieden kon aangeven waar overtollig materiaal moest worden verwijderd en omgekeerd.

De remklauw is het onderwerp geweest van een zorgvuldige verfijning, dankzij het gebruik van 4 zuigers met een diameter van 32 mm die het mogelijk hebben gemaakt om de eigenschappen van het vermogen en de modulatie van het remmen verder te vergroten.

Dit model heeft een oppervlakteafwerking die is ontleend aan de MotoGP.

De nikkelcoating heeft ons niet alleen een agressieve en boeiende uitstraling gegeven, maar heeft ons ook in staat gesteld de toch al nauwe productietoleranties te verfijnen, wat de prestaties en bedieningsprecisie ten goede komt.

Het verschuiven van de remblokken vindt plaats door middel van speciale geleidingen, gemaakt door aan remklauw zelf te werken, waardoor het mogelijk is geworden om de remblok pennen te verwijderen.

Het Brembo-logo is in reliëf verwerkt en met de hand geschilderd in de klassieke Rosso Brembo.

Het product, geleverd als kit, wordt geleverd met gesinterde remblokken, die de toptechnologie vertegenwoordigen die momenteel op de markt beschikbaar is.

De kit bevat ook een handleiding, een reeks Brembo-vet en de zeer nuttige warmteoverdrachtskleefstoffen, die in de racerij worden gebruikt om de werktemperatuur van de remklauwen te regelen, wat getuigt van het racekarakter van het product.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!