SpeedAngle

Geen producten gevonden...
SpeedAngle

Over SpeedAngle

Ergens in 2005, terwijl een groep motorfanaten en een aero-technologie-nerd zoals gewoonlijk plezier hadden, ontstond er een debat tussen hun grappenuitwisseling: is het mogelijk om de hellingshoek van een rijdende motorfiets te detecteren? Terwijl het debat verhitte, begon zich een idee te vormen: als de aero-sensortechnologie de beweging van een raket of een vliegtuig kan detecteren, waarom dan geen motorfiets? Vanaf dat moment hadden deze motorfanaten en de nerd op het gebied van aerotechnologie geen dag meer zonder zich af te vragen hoe ze dit idee in de praktijk konden brengen. Dit is het verhaal achter de oprichting van SpeedAngle Inc.

SpeedAngle Inc. is opgericht in 2008. Wij zijn gespecialiseerd in het detecteren van bewegingssporten. GMOS, GPS en MOTION Sensing System, is ons eerste product. Uitgerust met geavanceerde aero-technologie die wordt gebruikt op raketten en vliegtuigen, is het in staat om de beweging van een motorfiets te detecteren en vast te leggen, inclusief de hellingshoek en de G-kracht van versnelling en vertraging. De GPS-module stelt hem in staat om de GPS-snelheid te produceren en zijn GPS-spoor vast te leggen. Al deze bewegingsgegevens kunnen realtime worden bekeken op het dashboardapparaat en worden afgespeeld als een GPS-spoor op de computer.

Vanaf GMOSJI100 zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van dataloggers die rijders een innovatieve manier bieden om zijn eigen rijstijl te leren kennen. Vergeet niet om af en toe een kijkje bij ons te nemen voor meer informatie.

  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »