Repsol

Repsol

Repsol motorolie staat voor kwaliteits olieproducten voor motoren. Repsol is Spaan en een grote multinational die reeds tientallen jaren olieproducten levert. Ze zijn ook al reeds jaren zeer succesvol actief in het Honda Repsol MotoGP team. De olie van Repsol is specifiek ontwikkeld voor motorfietsen. Hierin zitten speciale additieven die zorgen dat de koppeling zijn goede werking houdt, terwijl het op de andere onderdelen in de motor zorgt voor een optimale smering. Doe daarom ook NOOIT motorolie voor een auto in een motor (met natte koppeling), want dan gaat je koppeling gegarandeerd sneller doorslippen.

Repsol motorolie kiezen

Let bij de keuze van de motorolie op de viscositeit. De viscositeit van de olie geeft eigenschappen aan die van belang zijn voor je motor. Hou daarom altijd de viscositeit die wordt aangegeven in de instructieboekjes. Mocht je twijfelen welke olie geschikt is voor jouw motor, kun je ons altijd even een bericht sturen. De keuze van het type olie is afhankelijk van je motor. Hierbij kun je onderstaande richtlijnen gebruiken:

  • Repsol Racing 4T: voor circuit gebruik en de straat (racemotoren) met een zeer hoog vermogen dat ook regelmatig wordt benut
  • Repsol Sintetico 4T: voor moderne motoren (heb je injectie is dit al een goede indicatie)
  • Repsol Sport 4T: voor bijna alle motoren geschikt, ook oudere motoren. Daarnaast zeer geschikt voor motoren die ook buiten staan (hoge temperatuurverschillen, zoals in Nederland)
  • Repsol Rider 4T: voor de toerrijder die lange ritten doet
  • Repsol V-Twin 4T: Voor grote luchtgekoelde of watergekoelde V-Twin motoren

 

  • Geen producten gevonden
Orders boven €75 Gratis Verzenden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »