Bonamici Racing Dashboard protector Yamaha YZF R1 / R1M 15-23

€217,00

Bonamici Dashboard protector Yamaha YZF R1 / R1M 15-23
De Bonamici Racing dashboard bescherming is een hoogwaardig product ontworpen om het dashboard van uw Yamaha R1 te beschermen....Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: DCP04
  • Beschikbaarheid: Beperkte voorraad Voorraad: 1
Maattabel

Bonamici Dashboard protector Yamaha YZF R1 / R1M 15-23

De Bonamici Racing dashboard bescherming is een hoogwaardig product ontworpen om het dashboard van uw Yamaha R1 te beschermen tegen krassen en beschadigingen tijdens een crash. Dit product is geschikt voor Yamaha R1 R1M 15-23

De dashboardbescherming is vervaardigd uit aluminium en biedt een uitstekende bescherming. De precieze pasvorm zorgt ervoor dat de bescherming perfect op het dashboard past en een naadloze afwerking geeft.

Eenvoudig te monteren dashboardbescherming voor uw Yamaha R1

Deze dashboard protectie is zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, en dankzij het ontwerp past het product precies op de bestaande bevestigingspunten van uw Yamaha R1 Dit betekent dat er geen aanpassingen of modificaties nodig zijn om deze bescherming te installeren.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige dashboard protector die perfect past bij uw Yamaha R1 of Yamaha R1M en gemakkelijk te installeren is, dan is de Bonamici Racing dashboard protector de perfecte keuze.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!