Bonamici Racing Dashboard protector Honda CBR 1000 RR-R Fireblade 20-23

€220,00

Bonamici Dashboard protector Honda CBR 1000 RR-R Fireblade 20-23
De Bonamici Racing dashboard bescherming is een hoogwaardig product ontworpen om het dashboard van uw Honda Fireblade te beschermen....Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: DCP09
Maattabel

De Bonamici Racing dashboard bescherming is een hoogwaardig product ontworpen om het dashboard van uw Honda Fireblade te beschermen tegen krassen en beschadigingen tijdens een crash. Dit product is geschikt voor Honda CBR 1000 RR-R Fireblade 20-23

De dashboardbescherming is vervaardigd uit aluminium en biedt een uitstekende bescherming. De precieze pasvorm zorgt ervoor dat de bescherming perfect op het dashboard past en een naadloze afwerking geeft.

Eenvoudig te monteren dashboardbescherming voor de Honda CBR Fireblade

Deze dashboard protectie is zeer eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, en dankzij het ontwerp past het product precies op de bestaande bevestigingspunten van uw Honda Fireblade Dit betekent dat er geen aanpassingen of modificaties nodig zijn om deze bescherming te installeren.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige dashboard protector die perfect past bij uw Honda CBR 1000RR-R en gemakkelijk te installeren is, dan is de Bonamici Racing dashboard protector de perfecte keuze.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!