Akrapovic Racing Line (Titanium) Yamaha XSR 900 2022-2023

€1.899,00

Akrapovic Racing Line (Titanium) Yamaha XSR 900 2022-2023...Uitgebreide product informatie

  • Artikelnummer: S-Y9R16-HDT/1
  • Beschikbaarheid: Beperkte voorraad Voorraad: 1
  • Levertijd: 1-2 Werkdagen
Maattabel

Akrapovic Racing Line (Titanium) Yamaha XSR 900 2022-2023

Deze neo-retro uitlaatvorm maakt gebruik van een historisch ontwerp dat 30 jaar geleden voor het eerst door Akrapovič werd gebruikt en nu is bijgewerkt voor de huidige markt met het gebruik van moderne technologie, ultramoderne oplossingen en innovatieve materialen.

Het complete systeem is goedgekeurd volgens het EC/ECE-type, waarbij een katalysator in de lay-out is geïntegreerd om er een Euro 5-product van te maken. De buitenmantel van de uitlaatdemper is gemaakt van hoogwaardig titanium, met roestvrij staal voor elk ander onderdeel, en de voordemper en uitlaatdemper zijn gezandstraald voor een perfecte afwerking. Een zwart gecoate uitlaatbeugel en twee hitteschilden, ontworpen om de rijkleding te beschermen, zijn inbegrepen in het pakket.

De uitlaat komt aan de rechterkant van de motor uit (standaard zit eronder), wat de race- en retro-look van de machine benadrukt. Het systeem levert een diep, vol en levendig geluid gecombineerd met een perfecte gasrespons, voegt 1,4 kW (1,9 pk) vermogen toe bij 9.100 tpm en verhoogt het koppel met 1,4 Nm bij 9.800 tpm, gemeten op de Akrapovič-dyno tegen een Yamaha XSR900 met een standaard standaard uitlaatsysteem. Het heeft een plug-and-play-installatie, zonder dat opnieuw toewijzen nodig is.

Dit systeem is niet compatibel met de originele Yamaha-zadeltassen.

Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen
Je beoordeling toevoegen
  • Geen producten gevonden
Orders boven €150 Gratis Verzenden!