Bedrijf

Styleforfashion / Hvmparts is gevestigd in Oss en is Nationaal en tevens internationaal opererend bedrijf dat al meer dan 20 jaar producten levert van topkwaliteit, waaronder helmen en kleding met een permanent tijdloos design. Het familiebedrijf is in 1990 opgericht door Wil van Mil.
En is nu voortgezet door Yrjo van Mil.

Hij heeft zich gespecialiseerd in de twee en vierwielerbranche en heeft het bedrijf uitgebouwd tot een succesvol middelgrote onderneming, met vele ideeen, inzet en een gezonde commerciele blik op de markt.

Styleforfashion / Hvmparts heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende leverancier in de twee en vierwielerbranche. Onze sterke service is het rechtstreeks leveren van producten naar de detailhandel. Styleforfashion / Hvmparts levert een aantal bekende merken, zoals Fuchs-Silkolene lubricants, Sff Italia designhelmen, A-Style, PPtuning products en Starlane data recording.

U vindt onze producten bij de exclusive gespecialiseerde twee en vierwieler zaken.
De volgende merken zoals PP Tuning , GPT en Starlane, welke populair zijn door hun sport- en racegebruik..
Hoge kwaliteit en goede service aan onze klanten bieden is ons streven.

Voortdurende innovatie en modieuze marktgerichte designs zijn de basis voor het succes. Het uitgebreide assortiment van Styleforfashion / Hvmparts is verkrijgbaar door heel Nederland en de Benelux.

Wij zijn nu ook ons programma gaan verbreden door onze producten online aan te bieden.

Naast deze activiteiten van Styleforfashion / Hvmparts zijn wij ook binnen het bedrijf gestart in 2009 met onze eigen Helmenlijn.
Deze wordt genoemd onder de naam Sff, het merk is gespecialiseerd in Italiaanse designhelmen. Voor al onze producten...
Lees meer